ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Έπειτα από 15ετή πορεία στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στις κατασκευές κατοικιών, δημιουργήθηκε μια επιχείρηση με δραστηριότητα στο χώρο των κτηματομεσιτικών συναλλαγών, αγορές – πωλήσεις, αναπαλαιώσεις ακινήτων και διεκπεραιώσεις δανείων. Είμαστε ένα γραφείο με γνώση στο αντικείμενο, γνωρίζοντας τις ανάγκες τις εποχής ,με ευαισθησία στο περιβάλλον , επιθυμώντας να συνεισφέρουμε στην επιθυμία σας για την κατάλληλη αγορά και πάντα σε συνεργασία με έμπειρους Πολιτικούς Μηχανικούς , Τοπογράφους και τεχνικούς ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στη πανέμορφη Ελλάδα ,στο Αιγαίο και σε συνεργασία με συναδέλφους έχουμε το κατάλληλο ακίνητο σε όλη την Ελλάδα φτάνει να μας το ζητήσετε.
Θα μας βρείτε στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη καταπληκτική Σύρο και στην πανέμορφη περιοχή της νότιας Κρήτης Ηράκλειο Τυμπάκι στον Κάμπο της Μεσσαράς κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού και τις Γόρτυνας (Τυμπάκι, Κόκκινος Πύργος, Μάταλα, Καλαμάκι, Ξερόκαμπος, Κλίμα, Σίβας, Κουσσές, Καλαμάρι και Βώροι) περιοχές όπου βρίσκει κανείς τον ωραιότερο συνδυασμό του πρασίνου των βουνών με το απέραντο βαθύ μπλε της θάλασσας. Στο γραφείο μας θα βρείτε:
Οικόπεδα – Εξοχικές Κατοικίες – Επαγγελματικά Ακίνητα, Ξενοδοχεία και Μεγάλες εκτάσεις.


Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 93Τ.Μ. ΣΤΟ ΓΑΛΗΣΣΑ ΤΙΣ ΣΥΡΟΥ
ΓΑΛΗΣΣΑΣ – ΣΥΡΟΣ

Ανεξάρτητη Μεζονέτα 93τ.μ. συν υπόγειο 50τ.μ., με δεξαμενή νερού σε οικόπεδο 2.000τ.μ. και ανεξάρτητο κήπο 1.000τ.μ. δίπλα στην επαρχιακή οδό Φοίνικα-Γαλησσά.
Αποτελείται στο ισόγειο από σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και WC με ντους .
Στο πρώτο όροφο 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο καθώς και ανοικτή άνετη αυλή.
Συνορεύει με άλλη ανεξάρτητη μεζονέτα συνδεδεμένες με σκεπαστή βεράντα, απόσταση 5μ.
Πωλείται ημιτελή 140.000€ ή τελειωμένη 230.000€

Δεν υπάρχουν σχόλια: